Over ons


Of hoe we iets negatiefs kunnen ombuigen naar iets positiefs....

Mijn naam is Martine Matthys, moeder van 2 zonen -Ruben & Michiel- en vrouw van Karel. 
 Wij wonen al zo'n 26 jaar in Kruisem, het begin van de mooie Vlaamse Ardennen. 
In een vorig leven heb ik altijd vertoefd in de commerciële afdeling van bedrijven, zo ben ik begonnen in de verkoop van chocolade/pralines/koekjes-branche, autosector, hoogspanningscabines (waar ik mijn lieve man heb ontmoet), babyartikelen, golfmaterialen en de lakbusiness.
Helaas is in 2007 mijn leven op zijn kop gezet door dé vreselijke ziekte kanker en opnieuw in 2012 door een hersentumor en dan ga je nadenken... 
Tijdens mijn herstelperiode ben ik in contact gekomen met kalligrafie en boekbinden en dat heeft me heel veel mentale voldoening gegeven, zoveel zelfs dat ik dat meteen wou delen met lotgenoten, maar toen was ik daar nog niet echt rijp voor omdat ik zelf mijn situatie nog niet helemaal had verwerkt.
Zo'n 7 jaar en vele denkpistes later, heb ik al mijn energie en moed samengeraapt om Papierhuis Marie Milart in 2014 op te starten, een plaats waar ruimte is voor creativiteit, maar vooral voor rust, ontspanning, delen van lief en leed, vriendschapsbanden smeden, kortom genieten van het leven en het samenzijn.
Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar ik kan zeggen dat ik vandaag - samen met en door mijn klanten en de mensen die mij hierbij helpen (= vrienden) - ondertussen ergens een evenwicht heb gevonden. Sommigen ben ik onderweg verloren, anderen hebben mijn leven een betekenis gegeven en daar ben ik hen heel dankbaar voor. Papierhuis Marie Milart is mijn kindje, waar jullie allemaal de meter of peter van zijn, en dat maakt mij gelukkig ! 

Ons team