Onze verkoopsvoorwaarden

Verkoper:

Papierhuis Marie Milart, Tolpoortstraat 23, B-9800 Deinze / maatschappelijke zetel: Milart bv, 
Neerrechemstraat 30, B-9770 Kruisem   / BE0887749542 
E-mail: marie@milart.be / tel. 0497 104456 

Verkoop

Iedere meerderjarige klant verklaart zich akkoord met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. De bevestiging van aankoop verstuurd via e-Commerce en per e-mail wordt door beide partijen aanvaard binnen de verkoopovereenkomst. 

Prijzen en productinformatie

Alle prijzen zijn in Euro, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Verzendingskosten worden apart aangegeven. 
Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie van het moment. Papierhuis Marie-Milart behoudt zich het recht de prijzen van de producten te wijzigen en/of te corrigeren. 
Indien later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling van het prijsverschil. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. 
Papierhuis Marie Milart probeert zo correct mogelijke productinformatie en kleuren op de foto door te geven. Kleuren van de getoonde foto’s kunnen licht afwijken van het origineel. 
Bijkomende informatie kan altijd aangevraagd worden op marie@milart.be


Online bestellen

Nadat je je bestelling aan ons hebt doorgestuurd, krijg je van ons een bevestiging van ontvangst. Kort daarna ontvang je van ons een orderbevestiging (=offerte) met het te betalen bedrag. 


Betaling 

De bestelde artikelen worden 8 dagen voor jou gereserveerd. Hebben wij na 8 dagen geen betaling ontvangen, vervalt de bestelling. 
Overschrijven kan op onze KB rekening BE47 7370 3980 2880 met vermelding van jouw bestelnummer. 


Levering en verzending

Papierhuis Marie Milart zal zijn uiterste best doen om, zodra wij uw betaling hebben ontvangen, uw bestelling te versturen. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Wij versturen enkel naar België en Nederland

Verzendkosten België: 

 • Afhalen in de winkel (Tolpoortstraat 23, B-9800 Deinze tijdens de openingsuren) = Gratis

 • Naar een postpunt, Cubee automaat: € 4.70

 • Naar uw thuis adres: € 5.70

 • Verzending gratis bij aankoop vanaf € 40.- 

Verzendkosten Nederland: 

 • Naar uw thuisadres: € 16.40

 • Verzending gratis bij aankoop vanaf €100.-

Wij behouden ons het recht de verzendkosten aan te passen indien nodig. De kosten zullen steeds duidelijk vermeld staan op uw bevestiging en/of factuur. 


Kadobonnen 

Kadobonnen kunnen online besteld worden. Staat jouw bedrag er niet tussen ? Koop dan meerdere Kadobonnen aan tot het gewenste bedrag. Noteer bij het afrekenen dat het gaat om één kadobon. Kadobonnen kunnen niet geruild worden voor contant geld en zijn 1 jaar geldig. 


Retour / Klachten

Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen terug gestuurd worden nadat u dit schriftelijk heeft gemeld: marie@milart.be. Na ons antwoord kan je goederen terugsturen naar Papierhuis Marie Milart, Tolpoortstraat 23, B-9800 Deinze, onder volgende voorwaarden: 

 • Het artikel dient in originele en ongewijzigde staat (nieuw, ongebruikt en voorzien van het originele prijszetting) teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de leveringsdag.

 • De verzendingskosten zijn ten laste van de koper tenzij er een fout werd gemaakt door Papierhuis Marie Milart. 

 • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door Papierhuis Marie Milart niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen. 

 • Van zodra de artikelen in originele staat terug in ons bezit zijn, storten wij het verschuldigde bedrag exclusief verzendingskosten, binnen de 30 dagen terug. 

 • Wij behouden ons het recht om retourzendingen te weigeren indien er vermoeden is dat de artikelen reeds gebruikt werden, of schade werd aangebracht door schuld anderen dan Papierhuis Marie Milart of de leverancier van het product. 

 • Wij controleren onze goederen vóór verzending en zorgen dat ze degelijk zijn verpakt. De klant dient de zending bij levering te controleren. Indien je, ondanks onze controle toch beschadiging vaststelt, breng ons onmiddellijk op de hoogte via e-mail, liefst vergezelt van een foto. Goederen nooit retour sturen zonder ons te verwittigen, ze zullen geweigerd worden. 

Overmacht

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraging en/of niet-uitvoering van de aankoop omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle. 


Toepasselijk recht

Bij geschillen tussen Papierhuis Marie Milart en de klant is het Belgisch Recht van toepassing. 


Copyright

Er berust auteursrecht op alle aanwezige informatie en foto’s op deze website. Het is niet toegestaan enig welke informatie te gebruiken onder eender welke vorm zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.


Privacybeleid 

Wij houden ons aan de nieuwe privacywetgeving van 25 mei 2018. 


Alle gegevens die u bij aankoop op onze webshop, aan ons doorgeeft worden veilig opgeslagen op onze database en zullen nooit ter beschikking gesteld worden aan derden. Uw gegevens zullen niet gebruikt worden voor onze nieuwsbrief of promotiefolders, tenzij u daar zelf toestemming voor geef.